Riktigt bra fotvård för alla syften

När jag behövde fotvård i Skellefteå så gick jag till en fotvårdssalong som heter Fotvårdsverkstan i Boliden. Jag behövde denna fotvård av en särskild anledning. Jag har börjat med löpning för några månader sedan och mina fötter var inte riktigt vana vid den belastning som de utsattes för när jag började ge mig ut i skog och terräng för att springa! 

 

Jag brukar skriva till er här i bloggen om olika idrotter. Sport är mitt stora intresse och jag har många följare på just den här bloggen som också har det här som sitt stora intresse. Ibland kan det uppstå en situation som gör att man behöver ta en paus ifrån sitt idrottsutövande. När jag fick problem med fötterna var jag tvingad till att ta det lugnt ett tag och att gå på en välgörande fotvård som hjälpte mig riktigt bra. Nu tänkte jag att jag skulle vilja rekommendera alla er som är i behov av fotvård i Skellefteå, oavsett orsak, att gå till Fotvårdsverkstan i Boliden, för på den fotvårdssalongen kan de verkligen hjälpa till. I och med att jag tog kontakt med Fotvårdsverkstan så fort jag fick ont i fötterna, med blåsor, sprickor och svullnader i mina fötter, så fick jag snabb hjälp vilket har inneburit att jag nu är tillbaka ute i skogen med mina löparskor på fötterna igen. Jag får se vart den här löpningen kan ta mig, och då tänker jag nog mer på vilka tävlingar jag kan tänkas ställa upp i längre fram. Det ska jag förstås skriva om för det kan ju bli riktigt, riktigt spännande! Det känns i alla fall bra att jag har fått tipsa er om Fotvårdsverkstan i Boliden idag!